Agenda

naar overzicht

'De Helende Beweging' met Johan Noorloos

19:30 - 22:00

Der Aa-kerk
Akerkhof 2
9711 JB Groningen

Routebeschrijving

Alles in het licht

Donderdagavond 11 december staat Johan Noorloos op de planken in de Der Aa-kerk met zijn nieuwe programma De Helende Beweging. Een theatrale lezing waarin hij zijn eigen verhaal en veel voorbeelden uit de praktijk vertelt, en zijn publiek uitdaagt om de schat te ontdekken die in de schaduw verborgen ligt. 

Alles in het licht
We laten vaak maar een deel van onszelf zien aan anderen. Stoppen datgene weg waarvan we denken dat het er niet mag zijn. Misschien zijn het wel verborgen schatten, zegt yogaleraar Johan Noorloos. In zijn nieuwe theatertour wil hij daar samen met zijn publiek naar op zoek gaan. 'Als je voluit wilt leven, moet je geen kant van jezelf onbelicht laten.'

Entree: € 27,50. Kaarten zijn rechtsboven op deze pagina verkrijgbaar.

Over Johan Noorloos
Johan Noorloos, geboren in 1972 in Harlingen, bracht zijn jeugd door in het Friese havenstadje. Na een studie economie in Groningen, en een opleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten in Kampen, vertrok hij op zijn 27e naar Amsterdam. Daar volgde hij zijn eerste yogales. Het fysieke en mentale aspect van yoga en meditatie was confronterend, grensverleggend en vooral bevrijdend. Al gauw ontstond de behoefte om ervaringen en inzichten met anderen te delen.

Tegenwoordig is hij yogaleraar, schrijver en oprichter van De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam. In 2013 verscheen zijn boek Het Inzicht. Met het gelijknamige programma trok hij volle zalen en inspireerde hij veel mensen. 

Delen via

Meld je aan voor de nieuwsbrief

    blgroningen

    Volgen