Agenda

naar overzicht

Concerten Eurosonic in de Der Aa-kerk

t/m

Der Aa-kerk
Akerkhof 2
9711 JB Groningen

Routebeschrijving

Eurosonic/Noorderslag

Halverwege januari is Groningen even weer het centrale middelpunt van muziek tijdens Eurosonic Noorderslag. De focus ligt bij deze 29e editie op IJsland. Tijdens Eurosonic staat Groningen in het teken van nieuw Europees talent: de meest veelbelovende acts in hun thuisland, maar vaak nog onbekend buiten hun landsgrenzen. Ook in de Der Aa-kerk treden diverse internationale bands op. 

KANS MAKEN OP KAARTEN VOOR EUROSONIC?
Wij verloten 3x2 kaarten via Facebook, Twitter en onze nieuwsbrief. 
Meld je aan voor de nieuwsbrief (dat kan onderaan deze pagina) en lees daarin vrijdagmiddag 9 januari hoe je kans maakt op vrijkaarten. 

Programma
donderdag 15 januari

20.45 uur - 21.30 uur Miss Kenichi
Onder de naam Miss Kenichi laat de Duitse singer-songwriter Katrin Hahner luisteraars genieten van haar eigen mix van melancholische folk en elektronische sounds die doet denken aan Warpaint, Fever Ray en Bat for Lashes. 

22.15 uur - 23.00 uur Sóley
Naast haar deelname in de IJslandse bands Seabear en Sin Fang, brengt Sóley Stefánsdóttir ook delicate elektronische pop onder haar eigen naam Sóley.

23.45 uur - 00.30 uur The Staves
In de wereld van The Staves bestaan zowel gevoelige ballads als hoopvolle harmonieën. Hun nieuwe album If I Was, dat op 2 februari uitkomt, is geproduceerd door Bon Iver frontman Justin Vernon. 

vrijdag 16 januari
20.45 uur - 21.30 uur Rökkurró
Deze IJslandse band werd in 2006 in Reykjavík opgericht en staat bekend om zijn melancholische en sprookjesachtige muziek.

22.15 uur - 23.00 uur The Slow Show 
Het dynamische en warme geluid van The Slow Show heeft veel verwijzingen naar Amerikaanse alt folk country, maar dan met een karakteristieke Noord-Engelse touch. 

23.45 uur - 00.30 uur Árstíðir
Deze akoestische a capella band uit Reykjavík is populair in thuisland IJsland met een handvol nummer één-singles, drie succesvolle albums en een vierde in de maak. Árstíðir heeft zijn roots in de indie folk. 

Eurosonic in de Der Aa-kerk meemaken? Kijk hier voor meer informatie. 

Delen via

Meld je aan voor de nieuwsbrief

    blgroningen

    Volgen