Agenda

naar overzicht

Bijzondere expositie in de Remonstrantse kerk

t/m 09:00 - 16:30 - Gratis

Remonstrantse Kerk
Coehoornsingel 14
9711 BS Groningen

Routebeschrijving

Bekijk het werk van Myrthe Denkers en Mara Piccione

Tot en met 30 september is in het entreegebouw (de 'Blob) van de Remonstrantse kerk tijdens werkdagen het werk van Myrthe Denkers en Mara Piccione te bezichtigen.

De Japanse architecte Moriko Kira ontwierp de Blob: het glazen toegangsgebouw van het kantoor van Stichting Oude Groninger Kerken aan de Coehoornsingel. In het centrum van Groningen is het de plek waar talentvolle kunstenaars hun werk laten zien. Komende periode kunnen bezoekers kennismaken met twee nieuwe talentvolle kunstenaars: Myrthe Denkers en Mara Piccione.

Myrthe Denkers
Myrthe Denkers zegt over haar werk: “Ik moet bekennen dat ik het soms moeilijk vind om de werkelijkheid te accepteren zoals het is, zeker als die niet voldoet aan mijn verwachtingen”. Myrthe laat met haar illustraties mensen zien die dromen of die juist worstelen met het leven. Soms vult ze de illustraties aan met korte zinnen en geeft ze persoonlijk commentaar. “In mijn illustraties verwerk ik mijn diepste gedachten en gevoelens, en lukt het me teleurstellingen om te zetten in iets goeds.”

Mara Piccione
Mara is illustrator en zeefdrukkunstenaar. Ze richt zich op muziek en muziekcultuur, en laat zich hierdoor inspireren. Haar zeefdrukken zijn te herkennen door de sterke composities, gestileerde vormen, krachtige vlakken en het toepassen van drie of vier kleuren. 

Entree: gratis
Openingstijden: tijdens werkdagen van 9.00 uur tot 16.30 uur 

'Kunst in de Blob’ is een initiatief van Organisatiebureau Geert Lameris en Stichting Oude Groninger Kerken.

Delen via

Meld je aan voor de nieuwsbrief

    blgroningen

    Volgen