Agenda

naar overzicht

GRRN: GRoninger Researchers’ Night

Interactief festival

Vrijdagavond 25 september vindt het festival GRRN plaats. De Remonstrantse kerk is een van de festivallocaties. 

GRRN staat voor GRoninger Researchers’ Night: het nieuwe interactieve festival over onderzoeken, ontwerpen en ondernemen. FabLab, Groninger Forum, ScienceLinX en Infoversum brengen tijdens het festival vernieuwende wetenschap en techniek samen. Met het thema ‘Power of Play’ word je als toeschouwer deze avond zelf onderzoeker.  

Programma
In de full dome 3D-bioscoop Infoversum gaan de kunstenaars van Viesueel Geweld en WERC aan de slag. Schommel de virtuele wereld binnen met Happy Ship en speel met verschillende generaties robots, van NAO tot drone. Laat je creativiteit  en ondernemerschap de vrije loop in een van de vele lezingen, workshops en live experimenten. Of test je zintuigen bij het synesthesie experiment of laat je meevoeren door geuren-DJ Scents of Music.  Maak het onmogelijke met de 3D-printers en -scanners van Fablab en speel de hoofdrol in een DIY dansvoorstelling in de Remonstrantse Kerk.

Het complete en uitgebreide  programma met handige blokkenschema van GRRN ‘Power of Play’ is begin september beschikbaar.

Deze avond is onderdeel van de European Researchers' Night: een avond waarop in honderden Europese steden de wetenschap op een speelse en toegankelijke manier centraal staat.

Entree: € 10,- / € 7,50 

Zie voor meer informatie en kaartverkoop de website van GRRN.

Delen via

Meld je aan voor de nieuwsbrief

    blgroningen

    Volgen