Agenda

naar overzicht

De Nacht: Kerk der Wetenschappen

20:00 - 01:00

Der Aa-kerk
Akerkhof 2
9711 JB Groningen

Routebeschrijving

De Nacht van Kunst & Wetenschap

De zesde editie van De Nacht van Kunst & Wetenschap komt eraan en vindt plaats op zaterdag 6 juni in het centrum van Groningen. De Der Aa-kerk wordt dan weer omgebouwd tot Kerk der Wetenschappen, boordevol interactieve opstellingen.

De Nacht is een jaarlijks terugkerend festival met meer dan 150 acts, waaronder inspirerende wetenschapssprekers en vooruitstrevende kunstenaars die hun nieuwste werk delen met bezoekers. Geniet van wetenschappelijke experimenten, lezingen, workshops, debatten, tentoonstellingen, muziek, theater, dans en voorstellingen op bijzondere locaties in het centrum van Groningen.

Kerk der Wetenschappen
Al bijna acht eeuwen oud en nog steeds de modernste kerk van Groningen. De Der Aa-kerk wordt tijdens de Nacht van Kunst & Wetenschap door Science LinX, het science center van de Rijksuniversiteit Groningen, omgetoverd tot de Kerk der Wetenschappen. Bezoekers kunnen hier zelf aan de slag met cutting edge science. 

Entree
Een ticket voor De Nacht van Kunst & Wetenschap kost € 12,50 in de voorverkoop en € 15,- op zaterdag 6 juni. Een ticket is een passe partout, en geeft dus toegang tot alle locaties. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.

Kijk voor meer informatie en het complete programma op de website van De Nacht van Kunst & Wetenschap.

Delen via

Meld je aan voor de nieuwsbrief

    blgroningen

    Volgen