Agenda

naar overzicht

Kerstconcert Oosterstörm - UITVERKOCHT

19:30 - 22:15

Der Aa-kerk
Akerkhof 2
9711 JB Groningen

Routebeschrijving

Optreden met Wia Buze en The Evergreens

Zaterdag 13 december geeft Shantykoor Oosterstörm samen met vocal group The Evergreens een kerstconcert in de Der Aa-kerk. Speciale gast is Wia Buze.

Oosterstörm
In 1995 werd het koor Oosterstörm opgericht door een paar muzikale inwoners van de wijk Oosterhoogebrug in Groningen. Momenteel heeft het koor 57 leden, inclusief een heus scheepsorkest en een ervaren geluidstechnicus. Het koor staat onder leiding van dirigent Mark Pepping.

Oosterstörm treedt regelmatig op door heel Nederland en in Duitsland. Het repertoire bestaat uit shanty's, zeemansliederen en potpourri's in het Engels en Duits. En natuurlijk zingt het koor ook Nederlandse en Groningse liederen.

The Evergreens
Vocal group The Evergreens is een vrouwenkoor uit Groningen dat bestaat uit ongeveer dertig leden. Het koor staat onder leiding van Arnold Jonker. Het koor zingt meestal drie- of vierstemmige melodieën, waarbij ze hun naam eer aan doen. Het koor zingt onder andere liedjes van de Beatles, Simon and Garfunkel, maar ook musicalmelodieën, zoals uit Fiddler on the Roof en Porgy and Bess.

Wia Buze
Speciale gast deze avond is de Groningse zangeres Wia Buze. Ze heeft een uitgebreid repertoire van originele Groningse streektaalmuziek. Daarnaast zingt ze ook nummers in het Nederlands en het Engels.

Entree: € 10,-

Kaartverkoop: kaarten zijn te bestellen bij Nico Siccama van Oosterstörm: oosterstorm@gmail.com 
De kaarten voor dit concert zijn inmiddels uitverkocht.

Delen via

Meld je aan voor de nieuwsbrief

    blgroningen

    Volgen