Agenda

naar overzicht

Kerstconcert Repete

16:00 - € 10,00

De kerk van Leegkerk
Leegeweg 38
9746 TC Groningen

Routebeschrijving

L.I.G.H.T

Zaterdagmiddag 16 december geeft het koor Repete een kerstconcert in de kerk van Leegkerk. Dit concert is onderdeel van een reeks kerstconcerten dat het koor geeft onder het thema L.I.G.H.T. Het koor geeft concerten in (oude) kerkjes in plaatsen waarvan de namen beginnen met de letters van het thema.

Bezoekers kunnen genieten van nummers van onder andere Pentatonix, Gungor, The Welcome Wagon, Sufjan Stevens en Peter Hollens. Zowel a capella als met begeleiding van de eigen band. 

Repete
Het koor Repete staat onder leiding van dirigent Peter van Dijk-Veldkamp. Repete, opgericht in 2013, is een koor dat niet netjes binnen de lijntjes van het vertrouwde gospelrepertoire kleurt, maar dat muzikale grenzen durft op te zoeken en te verleggen. Een koor dat op hoog niveau zingend het evangelie van Jezus Christus bij de mensen wil brengen. Het koor brengt een vernieuwend geluid in de korenwereld.

Dirigent
Dirigent Peter van Dijk-Veldkamp (1978) studeerde aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Hij was dirigent van diverse koren waaronder Menorah uit Hoogezand en DOX uit Bedum. Zijn brede muzikale smaak en interesse maakt het hem vrijwel onmogelijk zich te verbinden aan één instrument of stijl. Hij is zeer actief in zowel lichte als klassieke muziek, zingt en bespeelt diverse instrumenten. Als docent Muziek en Godsdienst is hij verbonden aan het Gomarus College in Groningen.

Entree:  € 10,- / € 5,- (kinderen t/m 12 jaar)
De kaartverkoop is aan de zaal en start een half uur voor aanvang. 

Voor meer informatie over de tour en de adressen zie de website van Repete.  

Delen via

Meld je aan voor de nieuwsbrief

    blgroningen

    Volgen