Agenda

naar overzicht

Kerstconcert Roden Girl Choristers

20:00 - 21:30 - € 15,00

Categorie: Concert

Der Aa-kerk
Akerkhof 2
9711 JB Groningen

Routebeschrijving

Festival of Lessons and Carols

Op maandagavond 23 december brengen de Roden Girl Choristers de Der Aa-kerk in Engelse kerstsfeer. Onder leiding van Sonja de Vries verzorgen zij vanaf 20.00 uur een Festival of Lessons and Carols. In dit jaarlijks terugkerende festival zingen de girls bij kaarslicht prachtige Christmas Carols die, in Anglicaanse traditie, worden afgewisseld door negen korte lezingen.

Dertig choristers, van 7 tot 19 jaar, brengen het kerstverhaal tot leven in traditionele bewerkingen van carols door John Rutter en David Willcocks en uitdagende composities en arrangementen van o.a. Benjamin Britten, Michael Head en Sietze de Vries.

Gevarieerd programma

De avond biedt een gevarieerd programma met meerstemmige composities en solisten. Naast senior solisten, zullen ook junior solisten te horen zijn. Sietze de Vries begeleidt het koor op het beroemde Schnitger orgel. Berdine van den Toren verzorgt de lezingen.

Entree

Kaarten kosten in de voorverkoop 15 euro en aan de kassa 18 euro. Kinderen t/m 12 jaar kunnen voor €2,50 komen luisteren.

Kaarten zijn online verkrijgbaar op https://rodengirlchoristers.nl/tickets/, maar ook bij Boekhandel Daan Nijman in Roden, Boekhandel Van der Velde (Akerkhof) in Groningen of telefonisch: 06-53231768.

Delen via

Meld je aan voor de nieuwsbrief

    blgroningen

    Volgen