Agenda

naar overzicht

Kleintje Cultuur: VRIJDAG op zondag

Leer zingen, dansen en acteren

Zondag 7 december is de laatste editie van Kleintje Cultuur 2014 in de kerk van Leegkerk: een gezellige zondagmiddag voor kinderen van vijf tot en met twaalf jaar. Deze editie staat in het teken van VRIJDAG op zondag, voor kinderen die houden van zingen, dansen en acteren.

Deze middag is speciaal bedoeld voor kinderen die houden van zingen, dansen en acteren. Want dit is de kans om met musical kennis te maken. Docente Inge Bakker van VRIJDAG begint om 14.00 uur met haar les en maakt er een creatieve, vrolijke en gezellige middag van. Iedereen is van harte welkom om mee te doen, of te komen luisteren. 

Kleintje Cultuur
Bijzondere Locaties Groningen organiseert naast de gewone culturele zondagen in samenwerking met de Stichting Oude Groninger Kerken ook culturele zondagen in Leegkerk voor kinderen van vijf tot en met twaalf jaar. Tijdens deze middagen kunnen kinderen kennismaken met een zeer uiteenlopend cultureel aanbod.

De entree is gratis.
Aanvang: 14.00 uur (daarna sluiten de deuren)
Einde: 16.00 uur

De kerk van Leegkerk
De middeleeuwse kerk van Leegkerk ligt aan de rand van Groningen, achter de wijk Gravenburg. De kerk is in 2013 verbouwd naar een ontwerp van awg architecten uit Antwerpen. De kerk wordt tegenwoordig gebruikt voor diverse culturele evenementen. Op deze manier wordt de kerk volop gebruikt en in stand gehouden voor latere generaties. 

Delen via

Meld je aan voor de nieuwsbrief

    blgroningen

    Volgen