Agenda

naar overzicht

Canto Ostinato ligconcert® in de Der Aa-kerk

20:30 - € 28,00

Der Aa-kerk
Akerkhof 2
9711 JB Groningen

Routebeschrijving

Canto Ostinato

Zaterdag 8 april vindt er in de Der Aa-kerk een bijzonder ligconcert® plaats, uitgevoerd door het beroemde pianoduo Sandra en Jeroen van Veen

Liggend op een zelf meegebracht matje of gewoon zittend op een stoel, kun je je laten verrassen door de prachtige akoestiek en de bijzondere lichtinval in de kerk. De Canto Ostinato wordt deze avond door het beroemde pianoduo Sandra en Jeroen van Veen gespeeld op twee vleugels.

Sandra en Jeroen van Veen
Sandra en Jeroen spelen al ruim twintig jaar samen op zowel één als twee vleugels. Sandra Mol (1968) en Jeroen van Veen (1969) leerden elkaar in 1987 aan de piano al improviserend kennen, toen zij beiden aan het conservatorium van Utrecht studeerden. De gedeelde passie voor de muziek en het musiceren bracht hen in veel concertzalen. Ze hebben concerten gegeven in Amerika, Canada, Rusland en veel andere landen. Hun opname met Canto Ostinato van Simeon ten Holt ontving zeer lovende recensies en werd door Ten Holt zelf tot de beste opname van zijn werk bestempeld.

Theaterkantoor.nl en de beroemde ligconcerten®
Naast hun landelijke theatertour werken Sandra en Jeroen samen met Theaterkantoor.nl om unieke ligconcerten® op de meest bijzondere locaties te organiseren, waaronder kerken, musea en oude industriële panden. “Iedere locatie waar we de Canto Ostinato uitvoeren, kent een eigen dynamiek,” vertelt Stephan Staal van Theaterkantoor.nl. “We zoeken bewust naar bijzondere locaties omdat die een extra dimensie aan het concert geven. Eerder hebben we uitvoeringen gehad in de Fokker Terminal in Den Haag en op het Open Pleyn van het Scheepvaartmuseum, maar een kerk als Der Aa-kerk in Groningen biedt weer een geheel andere beleving aan de Canto Ostinato."

Kaarten zijn hier verkrijgbaar
Entree: vanaf € 28,-
Het concert begint om 20.30 uur. De deuren zijn vanaf 20.00 uur geopend. 

Kijk hier voor meer informatie

Delen via

Meld je aan voor de nieuwsbrief

    blgroningen

    Volgen