Agenda

naar overzicht

Modeshow jong talent Jochem Schuitema

20:30 - € 12,50

Der Aa-kerk
Akerkhof 2
9711 JB Groningen

Routebeschrijving

My fashion army

Zaterdagavond 17 september geeft de jonge ontwerper Jochem Schuitema een modeshow in de Der Aa-kerk. Hij presenteert zijn Fall/Winter-collectie 2016.

Jonge ontwerper
Jochem Schuitema is achttien jaar en komt uit Holwierde. Al vanaf kleins af aan is hij bezig met mode. Hij volgt inmiddels de modeopleiding aan het Alfa-college in Groningen. Vorig jaar heeft hij zijn eerste show gegeven en het was een groot succes. Nu zijn we een jaar verder en presenteert hij zaterdagavond 17 september in de Der Aa-kerk zijn Fall/Winter-collectie 2016.

My Fashion Army
Jochem over de show: "De show heet My Fashion Army, dit staat voor de eenheid en gelijkheid. Dit komt terug in de strakke lijnen en de vorm van de kleding. En de kracht die ik wil overbrengen met deze kleding."
Wat kun je als bezoeker verwachten van deze avond? Het is een fashion show onder het genot van een hapje en drankje. Na de show is er een afterparty. ook is er de mogelijkheid om de kleding te passen en te reserveren. Natuurlijk gaan bezoekers niet met lege handen naar huis, iedereen krijgt aan het eind van de avond een goodiebag.

Kaartverkoop
Entree: € 12,50
Kaarten zijn hier verkrijgbaar.

Inloop: 20.00 uur
Aanvang show: 20.30 uur

Delen via

Meld je aan voor de nieuwsbrief

    blgroningen

    Volgen