Agenda

naar overzicht

Nacht van de Mode in de Der Aa-kerk

Groningen modewinkelstad

Zaterdag 26 september vindt in de stad Groningen de eerste editie van ‘de Nacht van de Mode’ plaats. Deze nacht zet de schijnwerpers op Groningen als modewinkelstad.

's Avonds vindt er in de Der Aa-kerk een spetterende modeshow plaats. De modellen zijn gestyled door Bastiaan van Schaik in samenwerking met de Groninger modewinkels. Maik de Boer maakt de winnaars bekend van de verkiezing tot 'Best Geklede Groninger 2015'.

Tientallen modewinkels in het centrum zijn tijdens de Nacht van de Mode tot 22.00 uur geopend en organiseren verschillende activiteiten in hun winkel: van demonstraties door modeontwerpers tot live muziek. Op een aantal centrale ‘stijlpunten’ in de stad kun je je haar laten doen, stijladvies krijgen, of een mode-selfie maken. Op deze stijlpunten en in de Der Aa-kerk vinden verschillende modeshows plaats met een greep uit de herfst-/wintercollectie die op dat moment in de winkels hangt.

Ook is er een pop-up store en een verkiezing voor de ‘best geklede Groninger’. Mannen kunnen even bijkomen van het shoppen bij een speciale man hang out spot. En voor wie geen genoeg kan krijgen van mode is er een fashion after party.

De deuren van de Der Aa-kerk gaan open om 19.30 uur
Om 20.00 uur is de uitreiking van de  prijs aan de best geklede Groninger
Van 20.30 uur tot 21.15 uur zijn er modeshows

Kijk voor meer informatie op de website nachtvandemode.nl 

Delen via

Meld je aan voor de nieuwsbrief

    blgroningen

    Volgen