Agenda

naar overzicht

Concert Nynke Boekema in de kerk van Leegkerk

Zang, piano en harp

Vrijdag 22 december geeft Nynke Boekema een concert in de kerk van Leegkerk. Nynke zingt liederen over diverse thema's uit het dagelijkse leven. Ze wordt begeleid door Olga Curras op piano en Helena Sportel bespeelt de Keltische harp.

Nynke Boekema: "Ik ben een geboren zangeres. Mijn missie is met mijn stem mensen te raken en te helen." Boekema zingt diverse stijlen: van klassiek, musical tot populair. Daarnaast is ze dirigent van drie koren en heeft ze een coaching- en stempraktijk in Groningen. Ze zingt vooral nummers met thema's vanuit haar eigen levenservaringen. 

Karen Taylor-Good
Boekema zingt in de kerk van Leegkerk onder andere een paar nummers van de Amerikaanse singer-songwriter Karen Taylor-Good. Zij staat erom bekend dat ze nummers schrijft over thema's die voor iedereen herkenbaar zijn, zoals liefde, afscheid, pijn en vergeving. Een van de nummers die ze deze avond zingt is On Angel's Wings. En omdat het bijna kerst is zal ook O Holy Night niet ontbreken.

Samen met het publiek zingen
Interactie met het publiek vindt Nynke belangrijk. Ze heeft er daarom voor gekozen om deze avond ook samen met het publiek te gaan zingen. Dit kan bijvoorbeeld bij een lied als The Rose of bij een mantra.

De opzet van deze concerten is redelijk nieuw. In juli van dit jaar is Nynke begonnen met deze vorm van concerten en 2018 zal in het teken komen te staan van concerten door het land. Dit doet ze in verschillende samenstellingen met steeds andere musici die haar begeleiden. 

Aanvang: 20.00 uur
Entree: € 12,50
Kaarten zijn hier verkrijgbaar.

Delen via

Meld je aan voor de nieuwsbrief

    blgroningen

    Volgen