Agenda

naar overzicht

Opera per Tutti: opera voor iedereen

Kom opera vieren

Opera per Tutti! geeft zondagmiddag 13 december een bijzonder concert in de Remonstrantse kerk. Het gezelschap Opera per Tutti! heeft als doel laagdrempelige, toegankelijke en betaalbare uitvoeringen van hoge kwaliteit door professionele zangers te presenteren. Het project maakt opera toegankelijk en neemt het publiek al zappend mee langs hoogtepunten en juweeltjes uit een breed operarepertoire. 

Vier
Dit najaar is het thema van de Opera per Tutti-concerten het getal vier: Opera per Tutti! zingt vier maanden lang een ander programma met vier stukken uit vier opera’s door vier eeuwen heen. Naast drie bekende opera’s maakt het publiek kennis met een ‘première’-opera die nog niet eerder door een professioneel gezelschap in Nederland is uitgevoerd. Elke maand presenteert het gezelschap een bijzonder talent van eigen bodem en een Chinees jong talent als gastzanger. 

Mylou Mazali
Opera per Tutti! Is een gezelschap dat het belangrijk vindt om het publiek op een luchtige en speelse manier deel uit te laten maken van de voorstellingen. Drijvende kracht van het ensemble is mezzosopraan Mylou Mazali, die in de meeste concerten meezingt. Naast de vaste locatie, de Vondelkerk in Amsterdam, heeft Opera per Tutti! concerten gegeven in Utrecht, Den Haag, Den Bosch, Maastricht en Amsterdam. 

Uitvoerenden
Fan Zhenxuan - sopraan (gast uit China)
Mylou Mazali - mezzosopraan en presentatie
Pascal Pittie - tenor
Kimball Huigens - piano 

Programma
Sur la Naissance de notre Seigneur - Charpentier (1684)
La Bohème - Puccini (1892)
Die Zauberflöte - Mozart (1791) 
Nixon in China - Adams (1972)

Entree
€ 20,-
€ 17,50 (65+ en donateurs Stichting Oude Groninger Kerken) 
€ 12,- (stadjerspas, <30)
€ 10,- (CJP, student, <18, vriend van Opera per Tutti)

De kassa en zaal gaan veertig minuten voor aanvang open, de duur van de voorstelling is twee uur (inclusief pauze). Kaarten zijn online te koop op de website van Opera per Tutti!.

Delen via

Meld je aan voor de nieuwsbrief

    blgroningen

    Volgen