Agenda

naar overzicht

Lustrumconcert Popkoor YES

15:00 - € 7,50

Der Aa-kerk
Akerkhof 2
9711 JB Groningen

Routebeschrijving

The Colours of Summer

Het jonge en vrolijke Popkoor YES! uit Eelde-Paterswolde viert dit jaar haar vijfjarig bestaan met twee spetterende optredens op zaterdag 13 mei in de Der Aa-kerk

Wisselend repertoire
In de lustrumvoorstelling The Colours of Summer komt een wisselend repertoire langs van gevoelige nummers, zoals Fields of Gold van Sting tot swingende nummers als Can’t stop the feeling van Justin Timberlake. Ook brengt het koor enkele golden oldies, waaronder State of Independence van Donna Summer, ten gehore. Het koor wordt begeleid door piano, gitaar, cajon en cello.

Tom Montfrooy
Popkoor YES! trakteert het publiek op een afwisselend programma vol muziek, zang, vrolijkheid en vermaak. Tussendoor kan het publiek genieten van de speciaal voor YES! ingevlogen Tom Montfrooy. Tom Montfrooy was een van de finalisten van cabaretfestival Cameretten. Laat je verrassen door de confronterende, stevige en ontroerende humor van Tom. 

Er is gekozen voor een middag- en avondvoorstelling waarbij ‘s middags extra rekening wordt gehouden met de jongste fans. 

zaterdag 13 mei 2017
voorstellingen om 15:00 uur en 19:30 uur

Entree    
volwassenen: € 7,50 voorverkoop / € 9,- aan de deur
jeugd (t/m 16 jaar): € 2,50 voorverkoop /€ 3,- aan de deur

Kaarten zijn verkrijgbaar op de website van Popkoor YES, bij The Read Shop Eelde en Micadeau Mode Paterswolde

Delen via

Meld je aan voor de nieuwsbrief

    blgroningen

    Volgen