Agenda

naar overzicht

Schrijver in de kerk: Kader Abdolah

Schrijver in de kerk in Klein Wetsinge UITVERKOCHT!

Zondagmiddag 4 oktober is Kader Abdolah te gast in Klein Wetsinge tijdens de elfde editie van Schrijver in de kerk

Kader Abdolah
Auteur Kader Abdolah (Iran, 1954) debuteerde in 1993 met de verhalenbundel De adelaars. Na De meisjes en de partizanen (1995) verscheen zijn eerste roman, De reis van de lege flessen (1997), gevolgd door Spijkerschrift (2000), Portretten en een oude droom (2003), Het huis van de moskee (2005), het tweeluik De boodschapper en De Koran (2008) en De koning (2011).

Aan de tand gevoeld
Kader Abdolah wordt tijdens Schrijver in de Kerk in de kerk van Klein Wetsinge aan de tand gevoeld door interviewer Margriet Bos. Zij werkt voor verschillende bedrijfsbladen en is regelmatig interviewer voor Schrijver in de Kerk. Sidekick in het programma vormt ook dit keer weer de veelzijdige Groninger musicus Remko Wind. Hij werkt als allround multi-instrumentalist mee aan vele producties, bands en solo-projecten. Ook was hij langere tijd balletpianist voor het NND en in 2013 tourde hij met Sandra Van Nieuwland. Daarnaast is Remko muziekdocent. 

Schrijver in de kerk
Deze literaire ontmoeting wordt georganiseerd door Bijzondere Locaties Groningen, Stichting Oude Groninger Kerken en de Culturele Onderneming. Eerder waren Lieve Joris, Aaf Brandt Corstius en Renate Dorrestein te gast tijdens Schrijver in de kerk. 

Entree: € 12,50 (inclusief hapje en drankje)
Kaarten zijn voor dit evenement zijn uitverkocht. 

Aanvang: 15.00 uur
Deuren open: 14.30 uur
Einde: 17.00 uur

Delen via

Meld je aan voor de nieuwsbrief

    blgroningen

    Volgen