Agenda

naar overzicht

Sonja Barend in de Der Aa-kerk UITVERKOCHT!

20:00 - € 15,00

Der Aa-kerk
Akerkhof 2
9711 JB Groningen

Routebeschrijving

Je ziet mij nooit meer terug

Donderdag 9 maart vertelt Sonja Barend in de Der Aa-kerk over haar nieuwe boek Je ziet mij nooit meer terug. Ze wordt deze avond geïnterviewd door historicus en interviewer Han Borg.

Vertrouwd gezicht
Sonja Barend (1940) was decennialang een van de meest vertrouwde gezichten op de Nederlandse televisie. Generaties groeiden op met haar programma’s. Beroemd werd haar slotzin na ieder praatprogramma: ‘Voor straks lekker slapen en morgen gezond weer op.' Haar heldere en betrokken manier van interviewen is een voorbeeld en inspiratie voor velen. Achter haar elegante en intelligente verschijning gaat een aangrijpend oorlogsverleden schuil.

Je ziet mij nooit meer terug
In haar boek Je ziet mij nooit meer terug zoekt Barend naar antwoorden op haar eigen vragen die te maken hebben met het lot van haar vader en moeder in oorlogstijd. Vragen die haar sinds haar kindertijd achtervolgen. In deze indringende memoires probeert ze inzicht te geven in hetgeen haar gedurende haar hele loopbaan heeft bewogen en de richting in haar televisiewerk heeft bepaald. Daarmee komt Sonja Barend, die voor velen al zo vertrouwd was in de huiskamer nog dichterbij. Je ziet mij nooit meer terug is een intiem en ontroerend document.

Entree: € 15,-.

De kaarten zijn UITVERKOCHT!

Deze avond wordt georganiseerd door Bijzondere Locaties Groningen en De Culturele Onderneming

Delen via

Meld je aan voor de nieuwsbrief

    blgroningen

    Volgen