Agenda

naar overzicht

Spellenbeurs Noorderspel in de Der Aa-kerk

10:00 - 17:00 - € 2,50

Der Aa-kerk
Akerkhof 2
9711 JB Groningen

Routebeschrijving

Kerk vol met spellen

Voor iedereen die houdt van spelletjes is er zaterdag 24 september in de Der Aa-kerk de spellenbeurs Noorderspel, een beurs vol met speldemonstraties en een spelontwerpwedstrijd.

Bord- en kaartspellen
De beurs wordt georganiseerd door Wirwar Spellen en Puzzels in de Oude Kijk in ’t Jatstraat.
De vorige edities van Noorderspel waren een groot succes: bijna duizend bezoekers bezochten de stands in de kerk. Ook dit jaar zijn er weer veel stands waar nieuwe en gerenommeerde speluitgevers hun spellen demonstreren, zoals 999 Games, White Goblin Games en Asmodee. Bezoekers kunnen veel bord- en kaartspellen proberen, ook kunnen er nieuwe en tweedehands spellen worden aangeschaft. En net zoals twee jaar geleden is er weer een spelontwerpwedstrijd waarbij enthousiaste ontwerpers hun spel presenteren en het beste spel van Groningen kunnen winnen.

Speldemonstraties
Een van de bordspellen die in de kerk wordt gedemonstreerd is Mysterium. Een spel waarbij de spelers met behulp van associaties een moord moeten oplossen. Maar ook diverse anders spellen worden gedemonstreerd, zoals Denkdobbelen en Rifugio. Naast de vele bordspellen die gedemonstreerd worden, wordt het Nederlands Kampioenschap Patchwork georganiseerd. Dit is een tweepersoonsspel waarbij je een deken moet quilten en zo slim mogelijk knopen moet verzamelen.

10.00 uur – 17.00 uur

Entree: € 2,50. 
Kinderen tot en met 11 jaar hebben gratis entree. Het entreebewijs is gelijk ook een loterijlot waarmee bezoekers een van de fantastische spellen die gedemonstreerd worden kunnen winnen. 

Kijk voor meer informatie op de website van Noorderspel: www.noorderspel.nl 

Delen via

Meld je aan voor de nieuwsbrief

    blgroningen

    Volgen