Agenda

naar overzicht

Stadjersdag: Even kiek’n in de Der Aa-kerk

12:00 - 17:00

Der Aa-kerk
Akerkhof 2
9711 JB Groningen

Routebeschrijving

Alles kan op de Stadjersdag in de Der Aa-kerk

Zaterdag 24 januari organiseren studenten van de minor eventmangement van de Hanzehogeschool in de Der Aa-kerk een dag voor Stadjers. De studenten hebben uit ideeën van Stadjers het leukste idee gekozen: ‘Even kiek’n in de Der Aa-kerk’.

Bezoekers kunnen naar de kerk komen om een originele foto te laten maken van zichzelf, of met vrienden, familie, schoolklas of sportclub. Diverse fotografen zijn aanwezig om foto’s te maken in verschillende settings. Bijvoorbeeld een foto in een tropisch paradijs, of met geliefde op de rode loper. Opgemaakt als een professioneel model of abseilend vanuit de gewelven van de kerk. Visagisten en haarstylisten zijn aanwezig om ervoor te zorgen dat de stadjers perfect op de foto komen.

Bezoekers kunnen ook zelf foto’s in en rond de Der Aa-kerk nemen, bijvoorbeeld foto’s vanuit de gewelven. Alles kan en alles is mogelijk op deze dag.

Entree is gratis, dus iedereen kan langs komen om een kiekje te nemen. 

Met dit event willen de studenten laten zien dat de Der Aa-kerk, in tegenstelling tot wat velen denken, een laagdrempelig podium is. De studenten zeggen hierover: "De Der Aa-kerk is geen gewone kerk, het is een monument waarin allerlei activiteiten georganiseerd kunnen worden. Maar wanneer deze activiteiten er niet meer zijn, kan de kerk haar deuren sluiten. Daarom is het belangrijk dat we deze bijzondere kerk meer onder de aandacht krijgen. Alles is mogelijk op deze locatie. Van een orgeldisco tot het sluiten van een huwelijk. Maar nog veel meer! Dit willen wij door middel van deze dag laten zien."  

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina die de studenten gemaakt hebben: 
www.facebook.com/stadjersdagAakerk 

Delen via

Meld je aan voor de nieuwsbrief

    blgroningen

    Volgen