Agenda

naar overzicht

Tentoonstelling in Klein Wetsinge

t/m 11:00 - 18:00

De kerk van Klein Wetsinge
Valgeweg 12
9773 TK Wetsinge

Routebeschrijving

Werken van Robin d'Arcy Shillcock

In de kerk van Klein Wetsinge is tot en met zondag 6 september een expositie met werken van Robin d'Arcy Shillcock te bezichtigen.

Robin d'Arcy Shillcock
Robin d'Arcy Shillcock is internationaal werkzaam als kunstenaar, organisator van kunstprojecten en exposities. Ook is hij schrijver van boeken waarin kunst en reizen centraal staan. Zijn werk is opgenomen in museale, particuliere en bedrijfscollecties in acht landen. Zijn boeken verschenen in vier talen.

Het voortschrijden van de tijd vertragen
Over zijn werk zegt hij: “Elke tekening begint met een emotie, een ervaring, een observatie, een gedachte, een mogelijkheid. De getekende lijn verbindt dichtbij met veraf, mezelf met de fysieke wereld. Mijn wandelingen met het schetsboek onder de arm verschaffen me een rijkdom aan ontmoetingen die in herinnering nog lang nagloeien. Het tekenen is dan een respons op het onmiskenbare genoegen van het waarnemen, van het aan den lijve ondervinden van de wereld, van het buiten zijn. Ik teken en schilder om het voortschrijden van de tijd te vertragen, om te kunnen zeggen: Kijk, dit was een moment dat ik niet wilde vergeten. Elk schilderij is een hommage aan markante individuen (zowel mens als dier) die ik ergens onderweg ontmoette.”

De tentoonstelling is dagelijks van 11.00 uur tot 18.00 uur te bezichtigen.
Entree: gratis.

Delen via

Meld je aan voor de nieuwsbrief

    blgroningen

    Volgen