Agenda

naar overzicht

Tijl Beckand in de Der Aa-kerk

Ambassadeur Aangenaam Klassiek

Donderdagavond 29 oktober heeft Boekhandel Van der Velde een wel heel speciale gast in de Der Aa-kerk. De ambassadeur van Aangenaam Klassiek 2015 Tijl Beckand komt dan naar Groningen om te vertellen over de charmante muziek van zijn overgrootvader en componist Charles Beckand. 

Tijl Beckand is niet alleen bekend door zijn optredens in onder andere de Lama`s, maar vooral door zijn eigen televisieprogramma De Tiende van Tijl. Deze avond vertelt Tijl in de Der Aa-kerk gepassioneerd over klassieke muziek. Hij wordt in zijn verhaal terzijde gestaan door het Atlantic trio dat de muziek live zal uitvoeren.

Aangenaam Klassiek 
Aangenaam Klassiek is inmiddels een fenomeen. Al twintig jaar wordt de consument ieder najaar getrakteerd op de gelijknamige campagne, inclusief bijbehorende cd-box met de belangrijkste klassieke cd-releases van het najaar. Dit jubileumjaar wordt, mede namens de nieuwe ambassadeur Tijl Beckand, de campagne extra feestelijk uitgedragen aan alle muziekliefhebbers in Nederland. Tijl heeft in de afgelopen jaren een lans gebroken voor klassieke muziek op televisie. 

Dit jaar bewijst Tijl in het vierde seizoen van het AVROTROS-programma De Tiende van Tijl waarom iedereen van klassieke muziek kan houden. Tijl: "Klassieke muziek op een zo breed en toegankelijk mogelijke manier aan de mensen brengen: dat kan nooit genoeg gedaan worden. Klassieke muziek is van ons allemaal, daar moeten wij ons iedere dag bewust van zijn."

Deuren open: 19.00 uur
Aanvang programma 19.30 uur
Einde: circa 21.00 uur

De entree voor deze avond is gratis. De gratis kaarten zijn alleen op reservering verkrijgbaar: muziek@boekhandelvandervelde.nl. Graag uw naam en het gewenste aantal kaartjes vermelden. 

 

Delen via

Meld je aan voor de nieuwsbrief

    blgroningen

    Volgen