Agenda

naar overzicht

Concert Ton Sur Ton GEANNULEERD

Cellomuziek en poëzie

Het concert dat Ton Sur Ton zou geven op zondagmiddag 17 december kan helaas vanwege ziekte niet doorgaan.

Zondagmiddag 17 december geeft Ton Sur Ton een concert in de kerk van Klein Wetsinge. Al meer dan tien jaar maakt Ton Sur Ton programma's waarin cellomuziek en poëzie op een bijzondere manier tot een synthese komen.  

Ton Sur Ton bestaat uit Josine Zeijen, Ties Jan Eekhof en Cees Booij. Josine Zeijen speelt de muziek. Ties Jan Eekhof leest de poëzie. In hun intieme concerten probeert Ton Sur Ton hun fascinatie voor muziek en poëzie op het publiek over te brengen. Zeijen en Eekhof maken hun programma's samen met beeldend kunstenaar Cees Booij.

Josine Zeijen
Josine Zeijen volgde haar opleiding aan de conservatoria van Maastricht en Rotterdam. Daarna heeft ze nog vele jaren privélessen gevolgd bij onder andere Elias Arizcuren en Ran Varon. Ze is jarenlang vaste remplaçante geweest bij het voormalig Frysk Orkest en het Noord Nederlands Orkest en ze heeft aan verschillende muziekscholen lesgegeven. Ze speelt op een cello gebouwd door de Utrechtse vioolbouwer Serge Stam.

Ties Jan Eekhof                                                                                                                      
Vanaf zijn vroege jeugd heeft Ties Jan Eekhof belangstelling voor lezen en literatuur. Zijn vader, die Dostojevski las en herlas en daarover  met zijn kinderen praatte, was daarbij heel bepalend. Eekhof studeerde Nederlands aan de Rijksuniversiteit Groningen en hij gaf Nederlands aan leerlingen op de Pabo en de middelbare school. 

Cees Booij
Cees Booij kreeg zijn opleiding schilderen en tekenen aan de academies van Breda, Tilburg en Groningen. Hij heeft in binnen-  en buitenland geëxposeerd. De laatste jaren houdt hij zich ook professioneel met fotografie bezig. Literatuur en muziek hebben altijd zijn interesse gehad. Jarenlang maakte hij een muziekprogramma voor een regionale omroep.

DIT CONCERT KAN HELAAS VANWEGE ZIEKTE NIET DOORGAAN.

Delen via

Meld je aan voor de nieuwsbrief

    blgroningen

    Volgen