Agenda

naar overzicht

Total Bowie Art Experience

t/m 12:00 - 17:00

Der Aa-kerk
Akerkhof 2
9711 JB Groningen

Routebeschrijving

Interactieve tentoonstelling rondom David Bowie

Van zaterdag 20 februari tot en met zaterdag 27 februari is er in de Der Aa-kerk een interactieve tentoonstelling rondom David Bowie. Voor wie de schitterende V&A collectie in het Groninger Museum heeft gezien en hongerig is naar nog meer Bowie en natuurlijk voor de doorgewinterde Bowiefan een absolute must.

Interactieve thematentoonstelling
Deze tentoonstelling wordt georganiseerd door de Rotterdamse beeldend kunstenaar Bo Woody Winter.Hij zegt over de Total Bowie Art Experience: 'Het is een interactieve thematentoonstelling en een voorstelling, met David Bowie als inspiratie. Het is een total art and music experience, waarbij diverse kunstdisciplines betrokken zijn om de Bowie-belevingsfactor kracht bij te zetten. De disciplines bestaan uit schilderijen en andere beeldende kunst, speciale muziekarrangementen, show acts, live muziek en neonkunst.

Inspiratie
De hele week is de schilderijencollectie te zien van Bo Woody Winter, waarbij David Bowie zijn grote inspiratie was. Van jongs af aan heeft Winter inspiratie kunnen putten uit zijn fascinatie voor het fenomeen David Bowie en hij heeft dit uiteindelijk levendig en kleurrijk vastgelegd op het canvas. Ook heeft hij in samenwerking met CentreLights Neon een aantal unieke neonkunstwerken samengesteld die ook te zien zijn in de Der Aa-kerk.

Daarnaast zal er tijdens de Premiere van het B? Blackstage evenement een dramatische avantgardevoorstelling worden verzorgd, op speciaal door Close Up Art gearrangeerde muziek, waarin een reis door de tijd wordt gemaakt in de carrière en personages van David Bowie. Tijdens de voorstelling worden de Bowie Inspired Art Couture-stukken van WinterCraft Creative Originals geïntroduceerd. Van Ziggy Stardust tot Black Star, de meest spraakmakende en iconische looks van David Bowie zullen niet ontbreken in dit bijzondere spektakel. Ook de kostuums zijn de hele week overdag te bezichtigen in de kerk, terwijl ze in het weekend ‘in actie’ te zien zijn.

Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op de website van de organisator van deze tentoonstelling: www.close-up-art.com

Agenda
zaterdag 20 februari tot en met zaterdag 27 februari dagelijks van 12:00 uur tot 17:00 uur
Kunsttentoonstelling Bo Woody Winter – Bowie Collection
Kostuums door WinterCraft Creative Originals
Toegangsprijs aan de deur: € 5,-

Zaterdag 20 februari 2016 – 20:00 uur tot 23:00 uur
Speciale kunstexpo B? BLACKSTAGE Premiere Party
Voorverkoop € 55,- (​geen verkoop aan de deur)

B? BLACKSTAGE Total Bowie Art Experience
21, 26 en 27 februari van 20:00 uur tot 23:00 uur
Tickets voorverkoop € 25,- / Aan de deur € 30,-

Kaarten zijn hier verkrijgbaar.

Delen via

Meld je aan voor de nieuwsbrief

    blgroningen

    Volgen