Agenda

naar overzicht

Trouwevenement in de Der Aa-kerk

Der Aa-kerk
Akerkhof 2
9711 JB Groningen

Routebeschrijving

Wedding Professionals Event

Zondagmiddag 6 november is er een trouwevenement in de Der Aa-kerk. De leukste trouwbedrijven uit Noord-Nederland presenteren zich deze middag in de kerk tijdens Wedding Professionals.

Netwerk van trouwleveranciers
Wedding Professionals is een netwerk van trouwleveranciers die werkzaam zijn in Groningen, Friesland en Drenthe. De bedrijven die zijn aangesloten bij de Wedding Professionals staan garant voor kwaliteit en professionaliteit. Zondag 6 november organiseert Wedding Professionals het eerste Wedding Professionals Event in de Der Aa-kerk. Er zijn veel bedrijven aanwezig om aanstaande bruidsparen alvast in de bruiloftsstemming te brengen. Entree voor deze beurs geldt alleen voor bruidsparen die zich van tevoren aangemeld hebben.

Wat je kunt verwachten: de aanwezige bedrijven geven adviezen en workshops. Er zijn optredens en ook is er een echte ceremonie. Je kunt tijdens het evenement volop inspiratie opdoen en alvast genieten van de voorpret. 

Maak kans op € 10.000,-
Naast een leuke middag maken bruidsparen ook nog eens kans op maar liefst € 10.000 voor hun bruiloft. Zet zondag 6 november dus alvast in de agenda en reserveer snel kaarten via een van de aangesloten partners of via de website www.weddingprofessionals.nl

Entree
Let op: vooraf aanmelden is verplicht. Er worden geen kaarten aan de deur verkocht.
Kijk voor meer informatie en tickets op www.weddingprofessionals.nl

Gratis entree voor bruidsparen die relatie zijn van een van de partners. Neem contact op met de partner en hoor hoe je aan gratis kaarten komt. Relaties van Bijzondere Locaties Groningen krijgen op aanvraag een code voor gratis kaarten.

Delen via

Meld je aan voor de nieuwsbrief

    blgroningen

    Volgen