Agenda

naar overzicht

Vintage kleding shoppen in de Der Aa-kerk

t/m

Der Aa-kerk
Akerkhof 2
9711 JB Groningen

Routebeschrijving

Vintage Kilo Sale

Kom op zaterdag 4 maart en zondag 5 maart schatgraven in de bergen en rekken met vintage kleding in de Der Aa-kerk. Tijdens deze Vintage Kilo Sale is de kerk weer gevuld met kleding uit de jaren zeventig, tachtig en negentig.

De kerk wordt omgetoverd tot een vintage warehouse met tonnen aan vintage kleding. Een waar shopping paradijs voor alle vintage- en modeliefhebbers!

Vintage Kilo Sale
Bijzonder aan deze kledingverkoop is dat de kleding niet per stuk is geprijsd, maar per kilo wordt afgerekend. Je betaalt vijftien euro per kilo kleding. Speciaal voor dit weekend is er twee ton aan mooie vintage kleding geselecteerd. De voorraad wordt beide dagen steeds aangevuld, dus er is continu keuze uit een ruim assortiment kleding voor hem en voor haar. Ook worden er deze keer toffe chokers, pins en patches voor kleine prijsjes verkocht.

The Vintage Rebel
De Vintage Kilo Sale wordt georganiseerd door The Vintage Rebel. Een organisatie die vintage kledingbeurzen door heel Nederland organiseert op bijzondere locaties. 

Dus ben je op zoek naar een nieuwe vintage outfit? Kom naar de Der Aa-kerk voor de Vintage Kilo Sale. De entree is gratis

zaterdag 4 maart van 12.00 uur tot 17.00 uur
zondag 5 maart van 12.00 uur tot 16.00 uur
Toegang: gratis

Kijk ook op Facebook voor meer informatie.

Delen via

Meld je aan voor de nieuwsbrief

    blgroningen

    Volgen