Agenda

naar overzicht

Vintage kleding in de Der Aa-kerk

t/m 12:00 - 17:00

Der Aa-kerk
Akerkhof 2
9711 JB Groningen

Routebeschrijving

Kleding afrekenen per kilo

Kom kleding shoppen in de Der Aa-kerk: zaterdag 16 en zondag 17 april organiseert The Vintage Rebel voor de derde keer een Vintage Kilo Sale in de Der Aa-kerk. De kerk is dan gevuld met kledingrekken vol met kleding uit de jaren 70, 80 en 90. De toegang is gratis.

Vintage Kilo Sale
Bijzonder aan deze kledingverkoop is dat de kleding niet per stuk is geprijsd, maar per kilo wordt afgerekend. Je betaalt 15 euro per kilo kleding. Speciaal voor dit weekend is er zo'n drie ton aan mooie vintage kleding geselecteerd. De voorraad wordt beide dagen steeds aangevuld, dus er is continu keuze uit een ruim assortiment kleding voor hem en voor haar. Van winterjassen en jurken tot denim en van leer tot schoenen en tassen. 

Waardevolle kleding
De broeken, jassen, jurken en accessoires als tassen en hoeden komen voor een groot deel uit Frankrijk en Amerika. Er is niet uitgezocht of er waardevolle stukken tussen zitten, dus je kan - als het meezit - met een koopje naar huis.

De Vintage Kilo Sale wordt georganiseerd door The Vintage Rebel. Een organisatie die vintage kledingbeurzen door heel Nederland organiseert op bijzondere locaties. 

Dus ben je op zoek naar een vintage zomergarderobe? Kom naar de Der Aa-kerk voor de Vintage Kilo Sale! De entree is gratis.

Volg de Vintage Rebel Kilo Sale op Instagram

Volg de Vintage Rebel Kilo Sale op Facebook

Delen via

Meld je aan voor de nieuwsbrief

    blgroningen

    Volgen