Agenda

naar overzicht

Vintage Rebel Kilo Sale

t/m 12:00 - 17:00

Der Aa-kerk
Akerkhof 2
9711 JB Groningen

Routebeschrijving

Kleding shoppen in de Der Aa-kerk

Kom kleding shoppen in de Der Aa-kerk: zaterdag 3 en zondag 4 oktober organiseert The Vintage Rebel voor de tweede keer een Vintage Kilo Sale. De kerk is dan gevuld met kledingrekken vol met kleding uit de jaren 70, 80 en 90. De vorige editie in maart was drukbezocht.

Vintage Kilo Sale
Bijzonder aan deze kledingverkoop is dat de kleding niet per stuk is geprijsd, maar per kilo wordt afgerekend. Je betaalt 15 euro per kilo kleding. Speciaal voor dit weekend is er twee ton aan mooie vintage kleding geselecteerd. De voorraad wordt beide dagen steeds aangevuld, dus er is continu keuze uit een ruim assortiment kleding voor hem en voor haar. Van winterjassen en jurken tot denim en van leer tot schoenen en tassen. 

Waardevolle kleding
De broeken, jassen, jurken en accessoires als tassen en hoeden komen voor een groot deel uit Frankrijk en Amerika. Er is niet uitgezocht of er waardevolle stukken tussen zitten, dus je kan - als het meezit - met een koopje naar huis.

De Vintage Kilo Sale wordt georganiseerd door The Vintage Rebel. Een organisatie die vintage kledingbeurzen door heel Nederland organiseert op bijzondere locaties. 

Dus ben je op zoek naar een vintage wintergarderobe? Kom naar de Der Aa-kerk voor de Vintage Kilo Sale! De entree is gratis

De Universiteitskrant maakte een leuk item over de Kilo Sale in maart:

Delen via

Meld je aan voor de nieuwsbrief

    blgroningen

    Volgen