Agenda

naar overzicht

Wijnfestival in de Der Aa-kerk

t/m - € 15,00

Der Aa-kerk
Akerkhof 2
9711 JB Groningen

Routebeschrijving

Wijnen proeven in de Der Aa-kerk

Van vrijdag 30 september tot en met zondag 2 oktober staat Groningen in het teken van wijn. De Der Aa-kerk is dan het decor van een nieuw groot wijnfestival in Groningen. 

Wijnen proeven
Op het wijnfestival staan diverse wijnwinkels, wijnhuizen en wijnimporteurs die bezoekers alles kunnen vertellen over hun wijnen en graag een proefglas inschenken. Het festival is dé gelegenheid om verschillende wijnen te proeven. Dit kan vanaf één munt per proefglas. Een proefglas is een half glas wijn, zodat bezoekers meerdere wijnen kunnen proberen.

Een krachtige rode Malbec uit Argentinië, een stuivende Sauvignon Blanc uit Nieuw-Zeeland of een kruidige Syrah uit de Rhône?  Je hoeft niet te kiezen maar kunt overal van proeven en je laten verrassen. Een kaasplankje, broodje of warme hap stillen de lekkere trek of vormen een stevige bodem. De kerk is tijdens het festival gevuld met tafels en banken om in alle rust van de wijn te genieten. Ben je helemaal weg van een bepaalde wijn, dan kun je deze direct bij de standhouder bestellen. 

Een weekend vol wijn
Heerlijke wijn, enthousiaste standhouders en een schitterende locatie boordevol wijnliefhebbers zijn de ingrediënten voor een geweldig wijnweekend. Er zijn vijf munten bij de toegangsprijs inbegrepen zodat je gelijk kunt beginnen met proeven. 

Openingstijden        
Vrijdag van 16.00 uur tot 22.00 uur
Zaterdag van 13.00 uur tot 18.30 uur en van 19.30 uur tot 22.30 uur
Zondag van 13.00 uur tot 20.00 uur

Entree
Toegangsprijs: € 15 per persoon, inclusief glas en vijf munten.  
Prijs per (extra) munt: € 1,50

Kaarten zijn hier verkrijgbaar.
Kijk voor meer informatie op www.wijnfestival-groningen.nl.

Het Wijnfestival Groningen is een initiatief van Stichting Wijnfestival Noord.

Delen via

Meld je aan voor de nieuwsbrief

    blgroningen

    Volgen