Agenda

naar overzicht

Workshop portretschilderen

14:00 - 16:00

De kerk van Leegkerk
Leegeweg 38
9746 TC Groningen

Routebeschrijving

Workshop voor senioren

In de kerk van Leegkerk is woensdag 17 februari een workshop portretschilderen. Deze workshop wordt georganiseerd in het kader van Gekleurd Grijs, een actiemaand die wordt georganiseerd om senioren kennis te laten maken met kunst en cultuur. 

Kleurrijke portretten
Deelnemers maken deze middag in de kerk van Leegkerk eerst kennis met expressieve en kleurrijke portretten gemaakt door de schilders van De Ploeg. Vervolgens gaat iedereen zelf aan de slag door het tekenen van een portret met houtskool, daarna kan er worden geschilderd met eigen gemengde kleuren. De workshop wordt begeleid door een professionele kunstenaar

Gekleurd Grijs
Gekleurd Grijs is een initiatief van K&C Drenthe en vond twee jaar geleden voor het eerst plaats. Doel is senioren kennis te laten maken met kunst en cultuur. Daarvoor is een actiemaand georganiseerd waarin speciaal voor ouderen allerlei activiteiten worden georganiseerd. Gekleurd Grijs is voor alle senioren in Drenthe en Groningen en voor senioren die er op bezoek zijn. De docenten zijn allemaal op professionals op hun gebied.

Kosten deelname: € 12,50
Meer informatie en reserveren: info@duendecommunicatie.nl of 06 509 06 129

 

 

Delen via

Meld je aan voor de nieuwsbrief

    blgroningen

    Volgen