Agenda

naar overzicht

Zang- en gitaardag Groningen Guitar College - GEANNULEERD

Remonstrantse Kerk
Coehoornsingel 14
9711 BS Groningen

Routebeschrijving

DIT EVENEMENT IS GEANNULEERD

Zaterdagmiddag 30 april geven de gitaarleerlingen van het Groningen Guitar College samen met de zangleerlingen van Zing Je Eigen Lied en Bufu Sanna een bijzonder concert in de Remonstrantse kerk

In de periode voorafgaand aan deze dag worden de gitaarleerlingen gekoppeld aan zangleerlingen: duo’s, trio’s, kwartetten, kwintetten, alles is mogelijk. Onder leiding van de gitaar- en zangdocenten gaan zij aan de slag met liedjes naar keuze. De muzikale uitkomst van deze spannende samenwerking wordt ten gehore gebracht tijdens deze zang- en gitaardag. Het wordt een feestelijke middag waarop gitaar en stem het muzikale middelpunt zijn.

Groningen Guitar College
Het Groningen Guitar College is een onafhankelijk lescollectief bestaande uit zeven gitaardocenten, die allemaal vanuit een eigen gitaarspecialiteit lesgeven. De docenten van het GGC hebben naast nationale en internationale podiumervaring ook ruime ervaring op het gebied van lesgeven en veel kennis van de (hedendaagse) gitaarmuziek. Bij het GGC kan iedereen dan ook les krijgen op elk niveau en in (bijna) elke stijl.

DIT EVENEMENT IS GEANNULEERD

Delen via

Meld je aan voor de nieuwsbrief

    blgroningen

    Volgen