Agenda

naar overzicht

ZomerJazzFietsTour in de kerk van Leegkerk

12:30 - € 32,50

De kerk van Leegkerk
Leegeweg 38
9746 TC Groningen

Routebeschrijving

Sanem Kalfa en George Dumitriu

Zaterdag 27 augustus is het weer tijd voor de ZomerJazzFietsTour. Stap op de fiets en beleef de mooiste concerten op bijzondere locaties. Ook de kerk van Leegkerk is een van de locaties dit jaar. 

Intieme jazzconcerten
Op de laatste zaterdag van augustus gaat de ZomerJazzFietsTour weer van start. De fietstour is een combinatie van een prachtige fietstocht door het Groningse Reitdiepdal en intieme jazzconcerten in middeleeuwse kerkjes en boerenschuren. Vijf fietsroutes gaan dwars door het gevarieerde programma vol actuele jazz en improvisatiemuziek uit binnen- en buitenland. In de kerk van Leegkerk is om 12.30 uur een concert van Sanem Kalfa (zang) en George Dumitriu (gitaar/elektronica).

Sanem Kalfa en George Dumitriu
Bij zangeres Sanem Kalfa hoor je flarden traditionele Turkse volksmuziek die ze vermengt in haar improvisaties. Ze trad al eerder op met de inventieve Roemeense gitarist en violist George Dumitriu tijdens de ZJFT, samen met Steven Kamperman's Horizon Trio. Maar als duo klinken Kalfa en Dumitriu nog hechter. Ze troffen elkaar op het conservatorium in Groningen, waar ze de basis legden voor hun ingenieus vervlochten muziek.

Kaartverkoop
Voorverkoop t/m 21 augustus:
€ 32,50 ZomerJazzFietsTour passe-partout
€ 27,50 kortingen (CJP/Stadjerspas/Studentenkaart)

Volle prijs vanaf 22 augustus: 
€ 37,50 ZomerJazzFietsTour passe-partout 
€ 32,50 kortingen (CJP/Stadjerspas/Studentenkaart) 
Kinderen t/m 15 jaar € 2,50

VOORVERKOOP
Groningen: De Oosterpoort, Plato, Swingmaster 
Winsum: De Gouden Karper

Delen via

Meld je aan voor de nieuwsbrief

    blgroningen

    Volgen