Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
 
  Logo  
 
NIEUWSBRIEF VIERDE KWARTAAL 2018 NIEUWSBRIEF VIERDE KWARTAAL 2018 NIEUWSBRIEF VIERDE KWARTAAL 2018
 
 
NIEUWSBRIEF VIERDE KWARTAAL 2018
 
 
 
Zomerzondagen Leegkerk 2018
 
Zomerzondagen Leegkerk 2018

De Zomerzondagen in de kerk van Leegkerk, met een grote diversiteit aan optredens, waren afgelopen zomer een groot succes! Met dank aan de vrijwilligers die dit mede mogelijk gemaakt hebben! Volgend jaar is de kerk in de maanden juni, juli en augustus daarom ook zeker weer geopend.

Ook je kunsten volgend jaar laten zien in de kerk van Leegkerk tijdens een Zomerzondag? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar openpodiumleegkerk@blgroningen.nl  

 
 
 
Kaarten winnen voor HedKandi in de Der Aa-kerk
Vrijdag 9 november 2018 De Der Aa-kerk
 

Na 3 jaar is Hedkandi op 9 november 2018 weer terug in de Der Aa-kerk. Funky tunes, Hedkandi jocks en live artiesten brengen je dit najaar nog even terug naar het zonnige Ibiza. Kijk voor meer informatie in de agenda op onze website.
Kaarten winnen? Stuur dan voor maandag 5 november 2018 een e-mail naar info@blgroningen.nl en laat weten waarom jij twee vrijkaarten wilt winnen. Niet gewonnen? We verloten binnenkort ook kaarten via onze social media kanalen.

Lees meer
 
 
Jubileum Stichting Oude Groninger Kerken 2019
 
Jubileum Stichting Oude Groninger Kerken 2019

In 2019 bestaat de Stichting Oude Groninger Kerken vijftig jaar. Voor deze gelegenheid fotografeert Taco Anema alle gebruikersgroepen rondom de Groninger kerken. Deze fascinerende collectie groepsportretten wordt van 14 mei tot 18 juni 2019 gepresenteerd in en rondom de Der Aa-kerk in de stad Groningen. Een boeiend palet van gebruikers, in beeld gebracht door Taco Anema. Onder de titel 'Passanten' wordt de fotocollectie gepresenteerd.

In onze volgende nieuwsbrief vertellen we meer over de activiteiten tijdens het jubileum van de Stichting Oude Groninger Kerken.

 
 
Shirma’s Christmas Gospel Sessions 2018
 
Shirma’s Christmas Gospel Sessions 2018
Vrijdag 28 december 2018 De Der Aa-kerk
 

Shirma Rouse gaat terug naar haar muzikale roots aan het einde van dit jaar! Met haar Christmas Gospel Sessions zal zij haar passievolle sound ten gehore brengen in een aantal prachtige kerken en kastelen in Nederland. De Der Aa-kerk is ook één van de locaties. Waar zij ooit gestart is met zingen in de kerk maakt ze nu de cirkel rond. Een muzikale avond die je absoluut niet wilt missen. Klik hier voor meer informatie en tickets. Kaarten winnen? Stuur dan voor maandag 26 november 2018 een e-mail naar info@blgroningen.nl en laat weten waarom jij twee vrijkaarten wilt winnen. Niet gewonnen? We verloten binnenkort ook kaarten via onze social media kanalen.

 
 
Al een locatie voor uw kerstborrel?
 
Al een locatie voor uw kerstborrel?

De tijd vliegt! Het jaar is alweer bijna om. Voor je het weet is het Kerst. Ben je voor je organisatie nog op zoek naar een mooie locatie voor een kerstborrel, -diner of -feest? Dan ben je van harte welkom op een van onze locaties!

Geniet tijdens de borrel of diner van de bijzondere sfeer die de der Aa-kerk uitstraalt. Liever iets kleiner of intiemer, denk dan aan de kerk van leegkerk, de Amshoff in Kiel Windeweer of de kerk van Klein Wetsinge.
Voor meer informatie bel of mail ons en we gaan graag met je in gesprek. 

 
 
Eurosonic
 
Eurosonic
Woensdag 16 januari t/m vrijdag 18 januari 2019 De Der Aa-kerk
 

In januari is Groningen even weer het centrale middelpunt van muziek tijdens Eurosonic Noorderslag. Tijdens het festival staat Groningen in het teken van nieuw Europees talent. Ook in de Der Aa-kerk treden diverse internationale bands op. Ook deze keer mogen we weer kaarten weggeven! Kaarten winnen? Stuur dan voor maandag 26 november 2018 een e-mail naar info@blgroningen.nl en laat weten waarom jij twee vrijkaarten wilt winnen. Niet gewonnen? We verloten binnenkort ook kaarten via onze social media kanalen.

 
 
 
Bekijk de hele agenda op blgroningen.nl »
 
 
Logo
 
 
Over Bijzondere Locaties Groningen
 

Bijzondere Locaties Groningen geeft oude gebouwen een nieuw leven. Bijzondere Locaties Groningen exploiteert de Der Aa-kerk, de Remonstrantse kerk, de kerk van Leegkerk, de kerk van Klein Wetsinge en De Amshoff in Kiel-Windeweer. Ontstaan vanuit de Stichting Der Aa-kerk zorgt Bijzondere Locaties Groningen met de opbrengsten uit de verhuur van deze gebouwen dat ze open kunnen blijven voor gebruik en midden in de samenleving blijven staan. 

 
 
 
info@blgroningen.nl
050 - 3181433
Afmelden
 
Doorsturen Printen facebook twitter youtube instagram