Privacyverklaring

Op basis van de Wet Bescherming Persoonsgegevens (Wbp) is Bijzondere Locaties Groningen B.V. verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens die via onze website (www.blgroningen.nl) worden verzameld. In onze privacyverklaring informeren wij u over de gegevens die wij verzamelen en waarom we dit doen.

Bijzondere Locaties Groningen gebruikt persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft achtergelaten en bewaart deze niet langer dan noodzakelijk.

Contactformulieren

Als u op onze website een contactformulier invult, worden deze gegevens opgeslagen en opgestuurd naar de betrokken medewerker van Bijzondere Locaties Groningen. Met de ingevulde contactgegevens kunnen we op uw bericht reageren.

Nieuwsbrief

Wij verzenden een nieuwsbrief waarmee wij lezers informeren over activiteiten en andere actualiteiten. Uw e-mailadres wordt alleen met expliciete toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt afmelden. Het abonneebestand van de nieuwsbrief wordt niet aan derden verstrekt.

Cookies

Wij maken bij het aanbieden van onze website gebruik van cookies. Onze cookies worden niet gebruikt om persoonsgegevens te verzamelen, maar voor het bijhouden van geanonimiseerde statistieken met een maximale levensduur van twee jaar.

Social media buttons

Onze website bevat knoppen om pagina’s te kunnen promoten of delen op de sociale netwerken Facebook, Twitter, YouTube en Instagram. Deze knoppen worden gerealiseerd door een code die wordt aangeleverd door Facebook, Twitter, YouTube en Instagram. Deze code plaatst onder meer een cookie. Lees de privacyverklaring van Facebook, Twitter, YouTube en Instagram om te zien wat zij met de persoonsgegevens doen die zij met deze code verwerken.

Google Analytics

Om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken en vinden, gebruiken wij Google Analytics. Uw IP-adres wordt in Google Analytics geanonimiseerd door de functie anonymizeIp. Hierdoor wordt uw volledige IP-adres nooit op een harde schijf opgeslagen. Lees voor meer informatie de privacyverklaring van Google Analytics.

Voor vragen en opmerkingen over ons gebruik van persoonsgegevens kunt u mailen naar info@blgroningen.nl.

Delen via

Meld je aan voor de nieuwsbrief

    blgroningen

    Volgen